THE DRILLER'S CHOICE

CNC-koneistaja ja CNC-sorvaaja

Mincon Nordic on osa kansainvälistä Mincon Groupia. Suunnittelemme ja valmistamme Suomessa Ylöjärvellä maailman parhaimpia maan- ja kallionporausvälineitä. Valmistamiamme DTH-vasaroita, rengas- ja pilottiteriä käytetään ympäri maailmaa poraamaan maaperään reikiä, joiden koko vaihtelee vajaasta 10 cm:stä yli 1,5 metriin. Haluamme kehittää koko porausalaa ja tehdä siitä sekä tehokkaampaa että turvallisempaa myös herkästi häiriintyvissä maaperissä. Työntekijämme ovat motivoituneita kovatasoisia ammattilaisia, joita arvostetaan ja kuunnellaan. Ja meillä myös viihdytään.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä joukkoomme valmistamaan maailmanluokan porausvälineitä. Vahvistamme kasvuamme ja etsimme Ylöjärven tehtaallemme kahta uutta osaajaa, CNC-koneistajaa ja CNC-sorvaajaa, Fanuc-ohjatulle työstökeskukselle tai monitoimisorville. Sinulla voi olla jo vankka kokemus työstömenetelmistä ja ohjelmoinnista, tai voit olla vielä työurasi alkuvaiheessa. Tärkeintä on asenne uuden oppimiseen. Toivomme sinulta myös maalaisjärkeä ja käytännön ongelmien ratkaisukykyä.

Tarjoamme arvokkaan työpanoksesi vastineeksi kehittyvän ja kasvavan yrityksen ilmapiirin, työntekijöitä arvostavan yrityskulttuurin, mukavan työporukan sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja edut.

Haku on voimassa toistaiseksi, mutta lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Tommille pian, sillä valitsemme sopivat tekijät heti sellaisten löydyttyä. Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa valmistuspäällikkö Tommi Kivistö (tommikivisto@mincon.com, 050 522 5023).

Apply for this opportunity

Full Name*
Email*
Phone*
Available Start Date*
Current Status*
Cover Letter*
Resume*
Maximum file size: 128 MB
PDF's Only

Other Opportunities

Mincon Canada in North Bay Ontario, is the only design and manufacturing company in Canada, fully...
Mincon Canada in North Bay Ontario, is the only design and manufacturing company in Canada, fully...
Mincon Canada in North Bay Ontario, is the only design and manufacturing company in Canada, fully...
Mincon Nordic on osa kansainvälistä Mincon Groupia. Suunnittelemme ja valmistamme Suomessa Ylöjär...

OVERVIEW

Mincon Group plc is a global engineering business specialising in the design, development, manufacture, and service of rock drilling tools for a variety of applications.

Originally founded in 1977 in Shannon, Ireland, it now has a worldwide presence, with customer service centres and factories across the Americas; Europe and Middle East; Africa, and Asia Pacific. 

CONNECT WITH US ON SOCIAL MEDIA

Mincon Group plc- The Driller's Choice ™

2022

Send your request

Send your request

[categorytree]